vegis.ro%20
kurtmann.ro%20
bestkids.ro%20
vegis.ro%20
Mic de jun

Ardei gras umplut

De articoleutile - marți februarie 5, 2019

Simplu şi uşor de preparat, ardeiul gras umplut este perfectă pentru o gustare copioasa la micul dejun.

Ingrediente:

– 150 g ardei gras rosu (jumatati)

– 50 g piept de pui (file)

– 50 g ciuperci (proaspete sau conserva)

– 10 g telemea de vaci

– 15 g rosii pasate (din conserva)

– 100g iaurt dietetic

Mod de preparare:

Ardeiul gras se inveleste in folie de aluminiu si se baga la cuptor pana se inmoaie putin. Pieptul de pui se face la gril sau tigaie fara ulei,apoi se taie cuburi. Ciupercile taiate se pun in tigaia in care am facut pieptul cu putina sare si un strop de apa si se tin pana se inmoaie.

Ardeiul se taie in doua iar in interiorul lui presaram putina sare. Aadaugam pieptul si ciupercile, facem o mica adincitura in care punem oul si dam la cuptor. La sfarsit radem telemeaua si mai introducem pentru 10 min.

Articole similare