vegis.ro%20
kurtmann.ro%20
bestkids.ro%20
vegis.ro%20
Dulciuri

Bavareza de zmeura

De articoleutile - duminică februarie 10, 2019

Ingrediente

– 500 g zmeura

– 4 galbenusuri

– 300 ml lapte

– 6 linguri de indulcitor praf

– 3 foi de gelatina alimentara

Mod de preparare

Se inmoaie foile de gelatina in apa rece. Intr-o cratita, se bat galbenusurile si se adauga laptele. Se pune compozitia pe foc moale si se lasa sa se ingroase, pana cand se ia pe spatula si atunci se ia de pe foc.

Se amesteca cu mixerul zmeura, pentru a obtine un piureu, se adauga indulcitorul. Se scurge gelatina si se dizolva in crema calda, apoi se amesteca zmeura cu crema.

Se toarna amestecul in forma unsa usor cu ulei si se lasa sa se inchege la frigider, cel putin 12 ore. Se serveste rece cu sos de zmeura.

Articole similare