kurtmann.ro%20
bestkids.ro%20
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba cu perisoare din peste

De articoleutile - miercuri februarie 6, 2019

Ingrediente:

– 350 g file de peste

– un ou

– sare, piper

– 3 cepe

– 4 cartofi

– 2 morcovi

– 2 ardei grasi

– suc de rosii sau bulion

– marar, patrunjel, leustean

– bors

Mod de preparare

Se pun la fiert 3 litri de apa cu cateva picaturi de ulei. Se toaca legumele si se pun la fiert.

Se da prin masina fileul de peste, se amesteca cu un ou, putin marar si patrunjel se adauga sare si piper, din acest amestec se vor forma bilute.

Cand aproape au fiert legumele se potriveste dupa gust cu sare, se adauga sucul de rosii sau bulionul si se pun perisoarele in ciorba… dupa ce au fiert se adauga borsul mai lasam pe foc inca zece minute si punem patrunjel si leustean tocat marunt.

Articole similare