vegis.ro%20
kurtmann.ro%20
bestkids.ro%20
vegis.ro%20
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de fasole

De articoleutile - sâmbătă februarie 9, 2019

Ingrediente:

– 2 pumni de boabe de fasole

– 2 morcovi potriviti

– 1 lingura ulei de masline

– 1 ceapa, 1 albitura

– 1 ardei gras rosu si 1 verde

– 2 linguri amestec de legume uscate

– 1 ceapa rosie (pentru servire)

– marar, tarhon, sare si piper

Mod de preparare:

Puneti cu o seara inainte fasolea sa se inmoaie intr-un vas cu apa (inainte fasolea se alege si se spala). Puneti boabele de fasole la fiert in apa cu sare, dupa vreo 40 de minute schimbati apa si puneti din nou la fiert intr-o apa noua. Intre timp taiati marunt morcovul, telina, ceapa si ardeii grasi. Lasati sa fiarba.

Adaugati zarzavatul tocat, o lingura de ulei de masline si lasati la fiert in continuare la foc mic. Condimentati dupa gust cu sare, piper si legume uscate.

Cand toate legumele au fiert si ciorba a scazut, luati de pe foc si adaugati mararul proaspat tocat si tarhon.

Articole similare