Stiri financiare

Companiile care au avut fonduri europene dar au încasat și șomaj tehnic vor fi verificate

Situația companiilor care au avut fonduri europene și, în același timp, au încasat șomaj tehnic este verificată, dar se efectuează controale și la PFA-uri sau la întreprinderi familiale, a declarat, luni, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru. ”

În cea mai mare parte mi-au fost confirmate așteptările. Sunt, însă, și destule situații din altă categorie. Sper să reușesc să scot odată și odată din amorțire Inspecția Muncii să iasă pe teren și să facă aceste verificări. Sunt și companii care au intrat în panică și urmează să fie verificată situația celor care au avut fonduri europene și, în același timp, au încasat șomaj tehnic.

Există mai multe verificări care se fac în continuu. Se fac verificări nu numai la firme, ci și la PFA-uri, la întreprinderi familiale. Avem mai multe culoare pe care le verificăm.

Folosesc foarte mult și semnalele de la oameni care îmi scriu, fără exagerare, câteva sute de mesaje pe zi, despre anumite probleme inclusiv pe această speță. Săptămânal, am o situație, dar repet în cea mai mare parte așteptările mi-au fost confirmate.

Dacă ne uităm la ce aveam de ales, între un sistem ultra complex de verificare, am preferat să folosesc o cale de muncă. În cea mai mare parte sunt oameni corecți, dar mai avem și probleme”, a spus Alexandru, la Europa FM.

0 0 votes
Article Rating

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Articole similare

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x