vegis.ro%20
kurtmann.ro%20
bestkids.ro%20
vegis.ro%20
Retete de pasti
Sosuri

Crema de hrean

De articoleutile - luni aprilie 22, 2019

Un sos excelent, foarte elegant fiindca este sub forma de spuma. Este ideal pentru carne de miel, carnea de vita, sunca , somon marinat sau afumat, crenvursti, salata de cartofi, salata de varza etc.

Hrean am folosit natural de pe camp, sapat si curatat chiar de mine.

Ingrediente Crema de hrean

60 gr hrean
100 gr iaurt natur
4 lingurite miere
3 lingurite mustar
3 lingurite suc de lamaie
100 ml smantana naturala pentru frisca
piper negru macinat

Preparare Crema de hrean

  1. Se amesteca hreanul cu mierea, iaurtul, mustarul, putin piper macinat si sucul de lamaie. Optional, se poate adauga tarhon tocat.
  2. Smantana pentru frisca (rece) se bate pana sta pe tel.
  3. Se amesteca frisca in sosul de hrean, in trei transe, amestecand usor cu telul pana se incorporeaza. Adaugati sare daca simtiti nevoia.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of

Articole similare