Amenajari Interioare

Decoraţiuni şi idei de cadouri pentru un Crăciun de vis

Credem într-un adevăr absolut: nu e niciodată prea devreme pentru a începe să te pregătești pentru Crăciun! Magia sărbătorii îți va umple viața de bucurie și de lumină, determinându-te să savurezi cu nerăbdare de copil fiecare clipă până la venirea Moșului.

Îți dezvăluim în rândurile de mai jos rezultatul „strădaniei” noastre din ultimele zile: nu ne-am mai putut abține și am strâns laolaltă cele mai frumoase decorațiuni și idei de cadouri pentru Crăciun. Pregătește-te din timp pentru sărbători ca în basme!

E vremea cadourilor: decorațiuni și daruri pentru un Crăciun plin de magie

Copii îmbujorați, brazi încărcați, zăpadă sclipitoare și pace de neîntinat: e ceea ce ne dorim de Crăciun! Iar decorațiunile și cadourile alese cu suflet vor contribui la această atmosferă de vis, umplându-ți sufletul de fericire și de anticipație: nu e așa că să te pregătești de pe acum pentru sărbători e un antidot perfect la vremea mohorâtă de afară?

Am descoperit magia în stare pură pe magazinele virtuale. Magazinele virtuale te vor captiva încă de la primul clic, tentându-te cu imaginea unui cămin ca din povești, în care pomul de Crăciun e mângâiat cu podoabe din lemn, masa e încărcată de bunătăți și decorațiuni mirosind a fericire, iar cei dragi pleacă de la tine cu tolba plină de cadouri.

Ornamente de brad

De Crăciun, brăduțul e inima casei tale. Cu mic cu mare, toți ne strângem în jurul copacului legendar, admirând cu gura deschisă podoabele și trăgând cu ochiul nerăbdători la cadourile adunate cuminți sub el. Magazinele online îți recomandă în acest an ornamente de brad realizate homemade, din lemn și plexiglas.

Ce spui despre un ornament fosforescent în formă de ren? Ajutorul neprețuit al Moșului vine să îți lumineze sărbătorile, fiind conceput din plexiglas alb, fosforescent, ceea ce înseamnă că va scânteia delicat în întuneric, indicându-ți drumul către bolul ascuns cu bomboane de sub brad.

Decorațiuni de Crăciun

Răsfață-ți casa cu decorațiuni desprinse din basme și te va răsplăti cu o atmosferă de poveste! Prin magazinele online am descoperit idei superbe: presară-le pe masa de Crăciun și admiră-i pe cei pe care îi iubești, strânși în jurul ei, zgomotoși și plini de voie bună. Să curgă cu bunătățile sezonului!

Felii aburinde de cozonac, friptura suculentă de porc, piftia tremurândă, toate se regăsesc ca niște amice vechi pe fața de mască de Crăciun Holly. E decorată cu fulgi aurii și sclipește îmbietoare, reflectând lumina caldă a lumânărilor!

Cine nu așteaptă corul vesel al colindătorilor? Ne e dor de această datină din străbuni și, chiar dacă nu mai avem vârsta de a o lua la pas în clinchet de clopoței, tot ne putem aminti de iernile pe uliță cu ajutorul Figurinei copilaș în zăpadă. Magazinele online ne pune la dispoziție o decorațiune de Crăciun din ceramică, drăgălașă și amuzantă, cu aplicații din pluș și o înălțime de 13 cm. Pune-o la masă în dreptul locului fiecărui prichindel (cu anii sau cu inima) și vei invoca într-o clipită magia Crăciunului!

Ramuri de brad, bețișoare de scorţişoară, coji de portocale: nu e decor mai frumos pentru Crăciun decât cel natural! Bucură-te de o atmosferă feerică în casa ta grație cutiei din lemn decorative Sania lui Moș Crăciun. Umple-o cu toate minunile de mai sus, presară un praf de dragoste și un strop de tandrețe și ai obținut cea mai frumoasă decorațiune de Crăciun!

Cum îți întâmpini oaspeții? Cu felia de cozonac și paharul de lichior de ouă, dar și cu o decorațiune pe măsură! Dacă nu știi cum să îți faci casa mai primitoare de Crăciun, apelează la Decorațiunea din lemn cu accente albe și argintii. Șnurul sclipitor e și el inclus, tot ce mai lipsesc sunt invitații.

Cadouri de Crăciun

Știm că deja ai pus la cale sute de liste cu cadouri de suflet pentru cei dragi, dar punem pariu că nu te-ai gândit să le oferi și un mic răsfăț simbolic pentru că ți-au acceptat invitația la masă. Ai grijă să îți încarci fiecare oaspete cu o mică atenție la plecare și casa îți va fi mereu plină de voie bună!

Aranjamentul floral cu lumânări Blue Wood e una dintre aceste decorațiuni ce există pentru a aduce bucurie. E realizată din conuri de brad și 3 boluri de sticlă pentru lumânări și va reprezenta un dar superb. Te vei asigura că omul îți pășește în casă cu voie bună și pleacă încărcat de și mai multă bucurie.

Articole similare