vegis.ro%20
kurtmann.ro%20
bestkids.ro%20
vegis.ro%20
Felul doi

Farfalle cu sos de rosii

De articoleutile - sâmbătă februarie 9, 2019

Ingrediente

– 4 rosii, curatate de coaja si de seminte, taiate cubulete

– 1 cana busuioc proaspat

– 3 linguri ceapa rosie tocata

– 3 linguri ulei de masline extra-virgin

– 1 catel de usturoi pisat

– sare, piper negru macinat

– 250 g paste farfalle

Mod de preparare

Rosiile, busuiocul tocat, ceapa, uleiul de masline, otetul, usturoiul, sarea si piperul se pun intr-un bol mare si se amesteca usor.

Se fierb pastele timp de 10 -12 minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj si se scurg bine de apa.

Pastele se impart in 4 portii si se pun in farfurii incalzite. Pe fiecare portie de paste se pune sos de rosii si se orneaza cu frunza proaspata de busuioc.

Articole similare