Iepuri de casa

Iepuri de California

Iepuri de rasa California. Iepuri „California”este o rasa mijlocie in marime, au o culoare albă ca zăpada, cu excepția maro inchis sau negru urechi, coadă, picioare și vârful nasului. Aceste iepuri au fost crescute în America într-un complex iepuri de reproducere de trecere „, aproape de chinchilla,” „rus hermină”, ​​”Alb de Noua Zeelanda”, și dezvoltarea ulterioară a cărnii bun în ea forme (de la chinchilla rase), o creștere de mare de energie (de la Pietrele Albe) și calitățile bune de par (de la roci hermina rusești).

Numele de iepure californian nu a fost întâmplător, deoarece este considerat locul de nastere al Americii, și mai precis, California. În prezent, este una dintre cele mai bune rase de iepuri din întreaga lume, care sunt utilizate în industrie – producția de piei și carne. Aceasta rasa este, de asemenea, foarte populare, cu crescători de ruși, nici măcar nu se uită la ceva care a fost adus la noi recent, mai puțin de o jumătate de secol.

În SUA, primii reprezentanți ai speciilor descrise au fost obținute de la începutul secolului trecut. La crearea unui iepuri californieni au servit ca sursă roci Noua Zeelandă, Himalaya piatra … si chinchille. Iepuri rasa de „California” printre rasele de carne de iepure, ocupă locul al doilea in lume. California Iepuri de reproducție pentru scopuri comerciale – pentru carne oferă cel mai mare impact economic.

Cu toate acestea este necesar să se arate la înaltă calitate a parului. Datorită caracteristicilor de adaptare ridicate (poate adapta la vreme diferit) iepuri pot fi atât în ​​nord și sud. În zonele reci, un plus imens este o pubescence ridicat pe picioare.

Conținutul optim de opțiune sunt spațiile închise în care animalele menține un microclimat confortabil pentru viata.