kurtmann.ro%20
bestkids.ro%20
Mic de jun

Omletă cu sos

De articoleutile - luni februarie 4, 2019

Simplu şi uşor de preparat, acestă omletă cu sos este perfectă pentru o gustare copioasa la micul dejun.

Ingrediente

– 6 oua

– 6 linguri de ulei

– 1 ceasca cu supa

– 4 cepe

– 3 rosii

– 2 lingurite de sofran

– 2 lingurite de patrunjel

– sare – piper

– 1 lamaie

– 3 lingurite de iaurt.

Mod de preparare

Se taie rosiile in cubulete mai mari si cepele in rondele apoi se pun la fiert in supa clocotita. Se adauga sare, piper, sofran, patrunjel. Se lasa sa fiarba cca 10 minute, apoi se strecoara supa. Rosiile si rondelele de ceapa se vor aseza pe o omleta care a fost pregatita intre timp si tinuta la cald. In restul de supa se toarna iaurtul si sucul de lamiie. Cu acest sos se serveste omleta.

Articole similare