vegis.ro%20
kurtmann.ro%20
bestkids.ro%20
vegis.ro%20
Felul doi

Piept de pui cu tarhon

De articoleutile - vineri februarie 8, 2019

Ingrediente

– 3 buc piept de pui

– 1-2 cani de telina tocata

– 4- 5 cepe mici

– 1 lingurita de tarhon proaspat

– 3 cani supa de pui fara sare

– 1-2 cani de vin alb sec

– 1 punga de orez cu bobul lung

– condimente

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 150 grade C. Pieptul de pui se curata de piele si oase si se taie in cubulete mici. Se adauga telina, ceapa, tarhonul si 1 cana de supa de pui fara sare.

Ingredientele se pun intr-o tigaie si se gatesc la foc mediu pana cand se inmoaie carnea si legumele, timp de 10 minute. Se da deoparte. Intr-un bol se amesteca vinul cu cele 2 cani de supa de pui ramase, orezul si condimentele si se lasa 30 minute.

Puiul gatit si compozitia de vin se amesteca intr-un recipient pentru gatit. Se acopera si se da la foc 60 minute. Se serveste fierbinte.

Articole similare