vegis.ro%20
kurtmann.ro%20
bestkids.ro%20
vegis.ro%20
Felul doi

Rulouri de vitel

De articoleutile - miercuri februarie 6, 2019

Ingrediente

– 300 g spanac (frunze)

– 8 snitele de vitel (cam 70 g)

– 3 linguri ulei de masline

– 4 lingurite mustar

– 2 catei usturoi

– 1 bucata mozzarella (125 g)

– 2 linguri unt

– 2 linguri faina

– 400 ml sos pentru friptura

– 2 rosii

– 150 g paste

Mod de preparare

Frunzele de spanac se pun intr-un vas cu apa fierbinte se acopera si se lasa sa se opareasca. Apoi se scurg intr-o sita. Se pot folosi si spanac frunze din comert. Carnea se unge cu 2 linguri ulei si se bate.

Fiecare felie se imbiba cu 1/2 lingurita mustar. Usturoiul se toaca marunt, iar mozzarella se taie cubulete. Spanacul se toaca si se presara peste bucatile de carne. Apoi se adauga pe deasupra mozzarella, usturoiul si condimenteaza cu sare si piper.

Se ruleaza carnea si se fixeaza cu scobitori. Se da prin faina, asa rulata si se prajeste in ulei. Se adauga sosul pentru friptura si se lasa sa fiarba acoperit, cca 20 min, la foc mic. Daca e nevoie se mai adauga apa.

Pastele se fierb in apa cu sare. In acelasi timp, se taie rosiile felii. Rulourile se servesc cu sos si paste late peste care se adauga patrunjel si felii de rosii.

Articole similare