kurtmann.ro%20
bestkids.ro%20
Alimentatie
Tratamente Naturiste

Siropul care tratează anemia

De articoleutile - marți martie 19, 2019

Anemia apare atunci când nu ai destule celule roșii care să transporte oxigenul în organism. Vezi cum o poți trata cu ajutorul unui sirop natural.

Anemia este o problemă serioasă de sănătate, care trebuie tratată la medic. Sunt, însă, și metode alternative care ajută la normalizarea numărului de celule roșii. Îți dăm o rețetă de sirop care, pe lângă faptul că ajută la vindecarea acestei afecțiuni, îți curăță sângele de toxine. Trebuie să o prepari de două ori pe an.

De ce ai nevoie? Pentru a prepara acest sirop, ai nevoie de 1 kilogram de sfeclă roșie, jumătate de kilogram de morcovi, sucul de la o lămâie, 2-3 portocale, două mere acre și un borcan de miere.

Curăță sfecla, morcovii și merele și pune-le în storcător. Adaugă, apoi, sucul de lămâie, de portocale și mierea. Amestecă totul până când se topește mierea și depozitează băutura la frigider, într-un recipient de sticlă. Vei obține 2 litri de suc, care îți va ajunge 15-20 de zile. Este recomandat să bei un pahar mic dimineața, înainte de micul dejun.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of

Articole similare