Amenajari Interioare

Soluții ieftine pentru înfrumusețarea balconului

Balconul este de obicei un spațiu plictisitor, folosit pentru depozitare sau pentru uscarea rufelor, însă există modalități simple de a-l înfrumuseța prin soluții simple și ieftine.

Mobilă 2 în 1

Ți-ar plăcea să te poți relaxa pe balcon, dar ai nevoie și de loc pentru depozitare? Mobila 2 în 1 este salvarea: o bancă cu spațiu de depozitare pe care pui niște pernuțe este soluția perfectă.

Depozitare pe verticală

Ca în orice spațiu de dimensiuni reduse, trebuie să te concentrezi pe verticală. Rafturile sau chiar bibliotecile metalice, minimaliste sunt o idee bună pentru plante sau pentru scule.

Nu ai loc pentru masă?

Pe balconul tău au loc două scaune, dar ai nevoie și de o masă? Fixează pe perete una extensibilă, care ocupă puțin spațiu atunci când este închisă.

Mai multă natură

Dacă preferi să ții ghivecele cu flori în casă, o modalitate simplă de a aduce natura pe balcon este gazonul artificial. Este ieftin, ușor de montat și de îngrijit și oferă prospețime.

Atmosferă relaxantă, romantică

Pentru a te bucura de clipe relaxante sau romantice pe balcon nu trebuie decât să agăți câteva luminițe pe perete sau printre plante.

Animale de companie fericite

Aranjează un colț de iarbă pentru animalul tău de companie, care poate avea rolul de litieră sau pe care poate sta atunci când se relaxează sau privește păsările. Dacă ai pisică, îi poți face un loc de joacă din rafturi – pisicilor le place să se urce la înălțimi!

0 0 votes
Article Rating

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Articole similare

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x