Alimentatie

Sucul care îți scade trigliceridele

Trigliceridele sunt un tip de grăsimi care se găsesc în sânge și pe care organismul le folosește pentru energie. Când au un nivel mare, te expun riscului apariției bolilor cardiovasculare. Vezi cum îți scazi trigliceridele în mod natural.

Trigliceridele cresc din cauza unui stil de viață nesănătos, dar le poți ține sub control cu ajutorul unui suc natural. Îl poți prepara dintr-un kilogram de lămâie, 400 de grame de țelină și un litru de apă. Amestecă toate ingredientele în blender și lasă băutura obținută să stea la frigider pentru 24 de ore. Bea câte un pahar cu jumătate de oră înaintea meselor principale. Alte metode prin care îți poți scădea trigliceridele.

Dacă vrei să își scazi trigliceridele, este indicat să eviți sucurile bogate în fructoză. O alimentație care include peste 100 de grame de fructoză pe zi îți va crește acest tip de grăsimi din sânge, potrivit unui studiu al Asociației Cardiovasculare Americane, citat de livestrong.com. Fructoza se găsește în fructe, miere, legume, zahăr și în unii îndulcitori naturali.

Aproximativ 30% din fructoza consumată zilnic provine din băuturi carbogazoase, 22% din cereale integrale și 19% din sucuri naturale. Dacă vrei să îți scazi trigliceridele, este indicat să bei suc de roșii, care este sărac în fructoză. Și sucul de cireșe este recomandat pentru scăderea acestor grăsimi, precum și al colesterolului.

0 0 vote
Article Rating

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Articole similare

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x