vegis.ro%20
kurtmann.ro%20
bestkids.ro%20
vegis.ro%20
Stiri

Vanzari Auto Second Hand

De articoleutile - marți septembrie 18, 2018

Vanzari Auto Rulate

Toate facilitatile si beneficiile create pentru clientii TST Auto Rulate raman valabile indiferent de tranzactia pe care doresti sa o faci:
– Vrei sa iti vinzi masina actuala, fara a cumpara alt autovehicul in loc.
– Vrei sa iti vinzi masina actuala si sa cumperi un alt autovehicul rulat de la TST Auto Rulate – tranzactia este posibila si vei beneficia de toate serviciile noastre conexe, indiferent care dintre masini are pretul mai mare si care dintre parti achita diferenta.
– Vrei sa iti vinzi masina actuala si sa cumperi un autovehicul nou din grupul de marci pe care le reprezentam: Opel, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Hyundai, Volvo, LandRover, Jaguar, Honda, Dacia, Nissan, Peugeot, Citroen – in acest caz, valoarea masinii vandute devine avans la cumpararea celei noi.
– Vrei sa achizitionezi o masina din oferta TST Auto Rulate – in acest caz, gasesti ceea ce doresti in parcul nostru auto (modele variate, la preturi accesibile) sau ne lasi o comanda speciala si noi cautam modelul pe care il preferi.

Singurul credit conceput special pentru masina dumneavoastra, implicand costuri mai mici fata de creditele nespecializate. Gasiti tot ce aveti nevoie pentru achizitia masinii intr-un singur loc, direct in showroom: masina + credit + asigurare. Aprobarea creditului pe o paleta larga de venituri, pe diferite perioade de finantare, cu posibilitatea cumularii veniturilor cu cele ale codebitorilor, daca este cazul. Suntem aici pentru orice solicitari. Dumneavoastra alegeti cum comunicam: prin call center, e-mail, solicitare pe website-ul companiei si va sunam noi, sau direct la dealer. Aveti multiple modalitati de plata a ratelor, dumneavoastra alegeti varianta care vi se potriveste. Autoturismul dumneavoastra poate beneficia de asigurare CASCO. Aveti astfel siguranta ca procesul de solutionare a daunelor se va derula rapid si fara surprize neplacute.

Vanzari Auto Second Hand :În cadrul vânzarilor auto de masini rulate din Bucuresti, firma noastra este, pentru interesul dumneavoastra rutier si confort, cea care nu doar va furnizeaza masina potrivita, ci cea care stie sa creeze cu clientii sai o relatie pe termen lung, caci achizitionarea unui autoturism second-hand nu a fost, nu este si nu va fi niciodata o afacere singulara, definitiva în viata unui conducator auto. TST AUTO RULATE stie ca daca urmariti un anumit vehicul, pute?i înva?a din anumite tendin?e anuale, pentru ca specialistii sai studiaza piata, viziunea clientilor, au perspectiva marketingului si detin instrumentele unei consultante de cea mai înalta calitate. Pe masura ce se apropie vara, cererea pentru masini decapotabile, de pilda, creste în mod natural. Când se apropie iarna, preturile pentru vehiculele cu tractiune integrala, crossover-uri si SUV-uri urca. Va invitam calduros sa vizitati întreaga noastra oferta, sa probati profesionalismul specialistilor nostri si apoi sa vindeti, cumparati, comandati sau schimbati autoturismul.

Leasing Auto : Merita specificat ca majoritatea dealeri-lor independenti se concentreaza pe masinile uzate si nu rulate, de obicei, cumpara si vând orice vârsta, marca si model de masina. Repara adesea si reconditioneaza masinile pe care le cumpara pentru a le creste valoarea înainte de a le vinde. Fireste, cumparatorii stiu foarte putin despre starea reala (si nu cea prezentata) a masinilor oferite. Aceasta este, desigur, o impostura pe care trebuie sa o evitati, cum de altfel trebuie evitate si tranzactiile furnizate de platformele online de vânzari, prin care se pot cumpara si vinde masini second-hand cu câstig aferent de taxe, în care dreptul de proprietate asupra autovehiculelor sau riscul asociat activelor sunt probleme în care omul simplu si interesat strict în solutionarea cu bine a problemei sale rulante (si rutiere) nu trebuie sa fie nicicum implicat.

Auto Germania Ca persoana fizica, pentru ca cel mai simplu se poate cumpara o masina cu plata integrala, poti apela la creditul bancar sau leasing. In ambele variante un consilier te va ajuta si consilia in realizarea dosarului de finantare si va intermedia relatia cu banca. Pentru clientii persoane juridice, propunem cele mai bune oferte de finantare din partea firmelor de leasing, iar experienta noastra va asigura ca intodeauna vom gasi solutia potrivita nevoilor tale. Astfel vei economisi timp si bani!

Leasing Auto TST Auto Rulate ofera intreaga gama de servicii complementare: servicii de evaluare tehnica a masinii rulate, operatiuni de verificare si diagnoza a masinii, contract de service pentru masina achizitionata de la noi si nu in ultimul rand solutii de finantare pentru autovehiculul achizitionat. Serviciile de consiliere, experienta in domeniu, facilitatile create pentru confortul si increderea clientilor transforma momentul cumpararii sau vanzarii unui autovehicul second hand intr-o experienta sigura, simpla si rapida, lipsita de riscuri, de stres sau de probleme.

Articole similare