Idei de afaceri

Vinde produse brand propriu pe Amazon

Ideea acestui business este acela de a cumpara produse fara brand din China de pe Alibaba, de a le pune sub un brand facut de tine si a le vinde mai departe pe Amazon. Cunosc romani care traiesc foarte bine din acest business, altii care au doar niste venituri suplimentare si altii care au pierdut bani incercand sa faca un business de acest fel.

Investitia de timp si bani este substantiala la inceput, dar odata ce incep sa mearga vanzarile, timpul investit se diminueaza destul de substantial iar castigurile pot fi foarte bune. Eu am inceput un astfel de proiect acum ceva timp, insa am renuntat pe parcurs din cauza lipsei de timp (am prioritizat alte proiecte).

Sunt cursuri dedicate pe piata pentru a invata toate secretele acestui business. Daca te gandesti serios sa te apuci de acest business, ar fi bine sa te inscrii la un astfel de curs. Nu are rost sa pierzi timpul cautand singur printre milioanele de informatii depasite sau inutile pe care le gasesti gratis pe internet, si in plus iti va prinde bine mentoringul si sustinerea celor care ofera cursul.

If you want to do business… do business, not play.

Trebuie totusi sa iti spun ca din informatiile pe care le am eu la dispozitie, rata de success este de binisor sub 10% din cei care incearca o astfel de afacere. Cei care reusesc sunt de obicei oameni care oricum au o etica a muncii deosebita si s-au dovedit deja de succes in alte arii.

Etica muncii si perseveranta vor face diferenta aici.

Articole similare